FestivalnytLine-up

Sidste år tog det under en uge!

Tirsdag d. 3. september kl. 10 sættes partoutbilletterne til Nibe 2025 i salg. De seneste år har interessen for billetsalget været eksplosivt og historisk. For et år siden røg samtlige partoutbilletter til sommerens festival på under en uge.

De seneste år har interessen for billetsalget været eksplosivt og historisk. For et år siden røg samtlige partoutbilletter til sommerens festival på under en uge. Og i år er interessen større end nogensinde.

”Vi blev blæst bagover for et år siden. Året før solgte vi den sidste partoutbillet primo marts, så rekorden med udsolgt på under en uge var jo helt vanvittig. Derfor har vi også store forventninger til salget til næste års festival” udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

 

Samme billetudbyder og -struktur

For tredje år i træk sættes samtlige billetter i salg i en form for trappemodel. Det betyder, at de første 1.000 får partoutbilletterne til den billigste pris, de næste 1.000 til den næst-billigste osv. Der er derfor mulighed for en besparelse på 700 kr. på billetten til de første.

“Vi har i år valgt at fordoble antallet af billetter i den første gruppe, og dermed give endnu flere mulighed for at få fat i de billigste partoutbilletter til kun 1.575 for alle fire dage. Med den enorme interesse, så er vi selvfølgelig klar over, at det er et begrænset antal partoutbilletter, og at vi igen må skuffe nogen, der simpelthen ikke når at få billet”, fortsætter Peter Møller Madsen. Datoen for salg af dagsbilletter og overnatning er endnu ikke offentliggjort.

Partoutbilletterne sælges via www.nibefestival.dk eller på www.billetten.dk. Max 6 partoutbilletter pr. ordre.

Samtidig sættes der også, af sikkerhedsmæssige hensyn, 500 børnepartout i salg til 200 kr. Billetterne gælder for børn i aldersgruppen fra 7 år t.o.m. 12 år alle fire dage. Alle indtægter fra salget af børnebilletterne går igen i år ubeskåret til almennyttige formål. I 2024 gik de 100.000 kr. i øvrigt til Julemærkehjemmene.

Læs også: Måske kan de noget… i Nibe

 

Stor tillid er lig med store ambitioner

Den store interesse og tillid til festivalen har også betydet, at Nibe Festival de seneste år har skruet op for oplevelserne, nyhederne, stemningen og musikken. ”Det er jo en enorm tillid, vores gæster har givet til os, når samtlige partoutbilletter til Nibe 2024 blev solgt på under en uge uden, at vi havde offentliggjort et eneste navn. Og den tillid SKAL vi ALTID gengælde. I sommers havde vi klart det dyreste musikprogram nogensinde. Og vores plads var så smuk og stod så skarpt med flere store nyheder, men sådan skal det også være. Det er klart vores vision.”, afslutter Peter Møller Madsen.

Læs også: Så ved vi, at det virker siger Nibe Festival

Nibe Festival forventer, at de første offentliggørelser kommer i løbet af efteråret. Der forhandles massivt på navne til festivalens line-up til Nibe 2025, som afvikles i Skalskoven i dagene 2. juli – 5. juli.

 

Lignende artikler

Back to top button