Festivalnyt

Billetsalget til Jelling Musikfestival 2023 åbner 1. december

Fra 1. december kan du købe billet til Jelling Musikfestival – første døgn med en solid besparelse på partoutbilletten.

Om under 200 dage kickstarter Jelling Musikfestival sommeren. Når julemåneden inden længe oprinder, kan festivalgæster traditionen tro sikre sig billetterne til de fire dages fællesskabsfejring i slutningen af maj.

Hele 1. december er partoutbilletten, der giver adgang alle fire festivaldage, 500 kr. billigere sammenlignet med prisen i døren. Prisen er det første døgn 1.695 kr. plus gebyrer, og frem mod festivalen stiger prisen løbende på alle billettyper. Allerede 2. december stiger partoutbilletprisen med 200 kr., så der er god grund til at sidde klar ved tasterne 1. december.

Billetsalget starter på jellingmusikfestival.dk, hvor der også er mulighed for at købe dagsbilletter, 2-dagsbilletter og gavekort. Som tidligere år er enhver også mere end velkommen til at købe billet i fysisk salg i Byens Hus i Jelling 1. december fra kl. 12-20.

”1. december er og bliver noget særligt for Jelling Musikfestival. Efter en sommer og et efterår fyldt med skønne minder fra en uovertruffen 2022-festival markerer billetssalgsstarten, at vi begynder at se frem mod græs under tæerne igen. Med startskuddet vokser det helt særlige JMF-fællesskab op om en ny festival,” siger festivalens direktør Line Mosfelt.

Foto: Jakob Worre – Jelling Musikfestival

Billetprisen kan bides over i fire dele

Som et nyt tiltag kan betalingen af partoutbilletter deles op i fire rater. Den nye løsning matcher prisen på den ordinære partoutbillet med undtagelse af et gebyr på 60 kroner for billetudbyderens håndtering.

Ratebilletten er kun til salg i december 2022, og der et begrænset antal i salg. For ratebetalte partoutbilletter købt 1. december er raterne 424 kr. I perioden 2.-31. december er raterne 474 kr.

Både dagsbilletter og partoutbilletter giver automatisk adgang til campen på Jelling Musikfestival. De populære boformer, som et opslået D’Angle Tyra-telt, et TentHouse eller IsabellaVilla-telt, og forhåndsreservationer til en lejr, bliver sat til salg 1. februar.

De første navne til JMF23 bliver offentliggjort inden billetsalgsstarten.

Lignende artikler

Back to top button