Festivalnyt

130 tons friskpressede appelsiner på SMUK

Hvad har en appelsin farm fra Spanien med Smukfest at gøre, jo en hel del. I år var Rafa og Victor i Skanderborg, så de med egen øjne kunne se, hvordan deres mange tons appelsiner bliver brugt.

Hvis du har været til SMUK fest, har du ikke kunne undgå at se de barer der ligger flere steder på pladsen, hvor man kan købe kander med friskpressede appelsiner tilsat Smirnoff Vodka.

De friskpressede drinks smager fantastisk, langt bedre end discountudgaven de fleste kender med vodka/Juice.

FestivalNyt møder Rafa Castillo og Victor Torres fra Grupo Natural, på festivalpladsen. Vi tog med dem på besøg i en af appelsinboderne, så de med egen øjne kunne se, hvordan deres mange tons appelsiner bliver brugt, i løbet af de dage SMUK fest løber af stablen.

Rafa Castillo og Victor Torres dyrker og driver til daglig den appelsinplantage i Spanien, hvor SMUK fest henter deres appelsiner, og i år har de to taget hele vejen til Danmark og SMUK fest, for at se og kontrollere deres appelsiner på deres slutdestination og bryder ud i et grin, da en af medarbejderne lægger en Smirnoff flaske oven på en kasse med appelsiner.

Foto: Smukfest – Una Streit Larsen

143 tons appelsiner er alligevel en hel del. Victor Torres fortæller smilende, at deres plantage ligger i et solrigt område af Valencia. “Der er ingen restauranter. Der er kun appelsiner så langt øjet rækker”, griner han.

Der er ingen tvivl om, at både Rafa og Victor sætter stor pris på at gæste SMUK Fest for første gang, snakke med personalet i drinksboderne og med egne øjne se, hvordan deres appelsiner bliver friskpresset og serveret i de genanvendelige SMUK kander.

Foto: Smukfest – Una Streit Larsen

Lignende artikler

Back to top button