Line-up

Copenhell: Sætter trumf på stærk program med 23 nye navne

Der er masser af kærlighed til 90’erne på den seneste programudvidelse på Copenhell. Og der gives også lidt til den knap så tunge del af musikken.

GOJIRA – De Grammyvindende franskmænd har spillet siden 1996, og har siden etableret sig blandt metal-royalty, så er der lagt op til en god aften, du ikke må gå glip af.

D-A-D – Når mange fans nok går sammen, kan de næsten alt. I hvert fald kunne de overtale bookerne på Copenhell til at få Binzer-brødrene og resten af D-A-D til at komme forbi. Så husk lightere, når det er “after dark”.

MASTODON – Kært barn har mange navne, og således er Mastondons musikstil også blevet beskrevet på mange måder. Fra Sludge Metal til Stoner Rock. Uanset hvad for noget musik de spiller, er Mastodon altid et kig værd.

MESHUGGAH – I Umeå i 1987 så Meshuggah dagens lys, og siden er det blevet til et væld af priser og otte albums. Navnet har de taget fra det hebræiske ord for “crazy”, og det er, hvad du er, hvis du ikke sætter dem på din Copenhell todo-liste.

DEVIN TOWNSEND – Ingen metalfest uden Devin Townsend. Townsend er noget så specielt som en singer-songwriter indenfor metal, og han trækker på inspiration fra bl.a. Gojira og Meshuggah, så der er altså mulighed for et metalhattrick.

BAD RELIGION – Der er også plads til lidt punk i form af Bad Religion, der med 17 albums har været med til at sætte dagsordenen for både punk, grunge og ska i årevis.

DOG EAT DOG – Trænger du til lidt rapcore, er der ingen andre, der er bedre end et af de første bands, der fløj under dette banner.

Oveni kommer navne som Agnostic Front, Death To All, Sacred Reich, Redwood Hill, Nyredolk, Chelsea Grin, Soen, Withering Surface, The Raven Age, Soren Andersen, Svartsot, Ghost Iris, Thundermother, Ivy Crown, Lifesick og Nerved.

Lignende artikler

Back to top button