FestivalnytGalleri

Smukfest er i gang

Sol, regn, torden og regnbuer. Der var lidt af hvert fra oven da Smukfest søndag blev skudt i gang - heldigvis mest af det første.

Søndag åbnede Smukfest tradionen tro for bl. a. KærligHeden, festivalens største campingområde, og 1000vis af unge strømmede ind i løb for at få den bedste mulige plads til telt, spinkle havemøbler, boom-boks, stakke af øl og andre alkoholiske drikke.

Åbningen skulle have været kl. 14, men pga. den noget dystre vejrudsigt valgte man at flytte den til klokken 12, så gæsterne kunne nå at sætte telt op inden sluserne fra oven blev åbnet. Det virkede. Vejrsituationen blev heldigvis generelt bedre i løbet af dagen, og kun enkelte byger nu og da sørgede for at holde det efterhånden stedvis fedtede underlag ved lige.

Sol eller regn; humøret var højt uanset, stemningen god og alt i alt gik åbningen som den skulle og som forventet.

I galleriet finder du både stemningsbilleder fra campingpladserne og fra Live Camp, scenen for kommende artister, der spiller frem til festivalen for alvor går i gang om et par dage. Her bliver festivalenpladsen i skoven åbnet med blandt mange andre Megadeth, Rasmus Seebach, MØ, Tobias Rahim og Imagine Dragons på onsdagsprogrammet.

Foto: Klaus Dreyer / Eventfotografi.dk

Lignende artikler

Back to top button