Festivalnyt

Smukfest melder udsolgt efter 74 minutter

Partout-armbåndene til næste års Smukfest er blevet revet væk på bare fem kvarter.

Kl. 10 i dag, tirsdag, blev partout-armbåndene sat til salg til 2023-udgaven af Smukfest.

Folk sad i kø allerede fra starten og en god times tid senere, var der kun venteliste tilbage til de uheldige, der ikke havde fået sikret sig deres adgang til Danmarks Smukkeste Festival.

Det var ikke nogen rekord for festivalen, men det var der heller ikke nogen, der havde forventet. Mange har holdt pengene lidt tættere til kroppen, tingenes tilstand taget i betragtning.

Det havde også fået folkene i Skanderborg til at tilbyde en ratebetaling, billetprisen på kr. 3.295,- kunne man derfor dele ud over fire separate betalinger. Men sædvanen tro blev billetterne altså revet væk, allerede inden de første navne var blevet offentliggjort.

“Tak er et fattigt ord i dennne situation, men i mangel på bedre skal der lyde en kæmpe tak. For tilliden, for støtten og for jeres vilde lyst til at være med. Vi er en forening bestående af mere end 15.000 medhjælpere, og det er deres store indsats, der gør, at vi igen kan melde udsolgt. Sammen lover vi at gøre vores ypperste for at indfri den enorme tiltro, der er til festivalen,” siger talsmand Søren Eskildsen.

Klokken 10.00 satte vi partoutbilletterne til Smukfest 2023 til salg, og klokken 11.14 var de væk. Sidste gang, vi havde et normalt billetsalg, var tilbage i 2019, og situationen er meget anderledes i dag end for tre år siden. Derfor var vi meget spændte på, hvordan det hele ville gå.

“Vi står lige nu i en tid, som er svær for mange. Derfor har vi på ingen måde turde spå om, hvordan billetsalget ville gå, så at publikum alligevel ender med at tømme hylderne på 74 minutter, gør bare taknemmeligheden endnu større. Vi er helt på røven over, hvor magisk et publikum, vi har, og vi glæder os ualmindeligt meget til at give jer den Smukfest, I på alle mulige måder fortjener,” siger talsmand Søren Eskildsen

 

Billetterne til de enkelte dage sættes til salg den 1. februar 2023.

Lignende artikler

Back to top button