Line-up

10 danske til Smukfest

Smukfest: Thomas Helmig, Fyr og Flamme, Drew Sycamore og syv andre kommer til sommer

Der er nu ikke noget som den danske festivalsommer. Det mener de danske kunstnere også, og derfor er de nemme at overtale til at komme og spille. Smukfest er et af de store trækplastre, og har netop kunnet annoncere ti nye stærke danske navne til 2022.

Thomas Helmig – Det kan godt være, at han ikke er nogen vårhare, men senior-Helmig kan stadig starte en fest, når han giver den gas med sine gamle klassikere. I 2017 var der mange, der studsede over, at han skulle spille på aarhusianske NorthSide, men da musikken begyndte, blev tvivlen ryddet af bordet med det samme.

Fyr og Flamme – Duoen har ikke rigtigt prøvet at være et populært band, mens der har været normal festivalsommer, men i 2022 kan de så tage revanche. Det bliver ikke første gang, de kommer til Skanderborg. For i år spillede de til Småfest, men næste år bliver det så med fuld styrke og forhåbentlig også et fuldt publikum.

Drew Sycamore – Den walisisk-danske sangerinde har nogle flere år på bagen, men også hun begejstrede til Småfest i år. Og ligesom Fyr og Flamme, kan også hun se frem til at skulle spille for den “store” festival i 2022.

Derudover kommer også Jada, Hjalmer, Gnags, Christopher, Freja Kirk, Andreas Odbjerg og Lis Sørensen.

Lignende artikler

Back to top button