Festivalnyt

Jelling Festival planlægger fuldt skrald i 2022

En af sæsonens første større festivaler er Jelling, og her planlægger de festival for fuld skrue til 2022.

“Når festivalen vender tilbage, er der gået over 1000 dage siden de sidste toner dundrede ud fra højtalerne på Store Scene. I mellemtiden har vi været på noget af en rejse.”

Sådan lyder udmeldingen fra Jelling Festival, der tirsdag kunne fortælle, at planerne for 2022 er i fuld gang, og at der bliver ikke tænkt i restriktioner. Sammen med flere andre danske festivaler, har de lige afviklet Tilbage til LIVE på Refshaleøen, og de erfaringer, der er samlet, bliver brugt til at skabe en god fest i maj måned næste år.

”Vi har fået masser af erfaringer, der styrker vores i forvejen stærke sundhedsberedskab. Vi har styrket uvurderlige bånd med samarbejdspartnere på kryds og tværs. Men nu er vi altså mere end klar til at vende hjem til vante rammer og arrangere en fænomenal comebackfest,” fortæller festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Han er glad for den opbakning, der har været blandt gæsterne, hvoraf ca. 60% har valgt at beholde deres billetter, hvilket betyder, at der kommer færre billetter til salg den 1. december i år.

“Vi er blevet mindet om værdien af trofaste gæster, der både bakker op om nye påfund og har holdt fast i billetten fra 2020. Selvom det nogle dage har virket mere oplagt at gå i vinterhi, så har opbakningen givet benzin i tanken til at kæmpe for festivalkulturen.”

Folkene bag arbejder på fuldt tryk for at overføre nogle af de tiltag, der var planlagt til 2020, til næste år, og de glæder sig til at præsentere nyt tiltag, spisesteder og områder.

Lignende artikler

Back to top button