Festivalnyt

Billetmangel: 97% af billetholderne til Smukfest 2021 har overført billetten til næste år

Smukfest har længe været populær, og selvom der igen i år blev meldt ud, at der ikke ville være festival som vi kender det, har mange valgt at beholde billetten.

97% af alle dem, der har haft en partoutbillet til 2021 har valgt at overføre billetten, så den giver adgang til festivalen i 2022. 81% af dem, der har haft en endagsbillet har også valgt at beholde deres billet.

Sådan lyder det i en mail fra folkene bag festivalen, der blev sendt ud onsdag.

“Det kan vi kun være utroligt taknemmelige for, og det varmer langt ind i vores bøgehjerter. Vi gælder os til at få Smukfest tilbage i vanlige rammer og få udløst to års ægte festivalsavn næste sommer.”

Sidste år overførte 95% af partoutbilletholderne deres billetterne, og noget tyder på, at der ikke er ret mange, der tvivler på, at 2022 bliver året, hvor festivalerne for alvor er tilbage. Det lover folkene bag Smukfest, at de vil arbejde på at få til at lykkedes.

“Den fantastiske opbakning, vi oplever fra vores gæster, giver os det uvurderlige pejlemærke og det vigtige skub frem mod den kommende festival. Vi ved, at den opsparede trang til Smukfest er enorm, og vi ved, at forventningerne er høje. Vi savner vores gæster, og vi lover at tage al den energi, den store opbakning giver os, og bruge den til at levere en fuldstændig mageløs festival,” lyder det fra festivalens talsmand, Søren Eskildsen.

Det betyder, at der ikke er mange billetter, der bliver sat i salg. Og hvis ikke du er skrevet på venteliste, kan det blive svært at sikre en billet. Den 31. august bliver de billetter, der er til rådighed, sat til salg, og hvis der er nogen til overs efter alle på ventelisten har haft mulighed for at købe en, vil de blive sat i salg på Smukshop.dk.

Lignende artikler

Back to top button