Topnavne

COPENHELL: KoRn, Kiss og flere i 2021

Da Copenhell blev aflyst var det til stor fortrydelse, da et ellers stærkt line-up blev skudt i sænk, men nu har i hvert fald to af navnene fra sidste år meldt tilbage, at de kommer til Refshaleøen næste år.

Kiss: Rockbandet Kiss nærmer sig 50 år med hvid ansigtsmake-up og Gene Simmons hypnotisk lange tunge. Og de har ikke brugt tiden forgæves. Med hits som I was made for Lovin’ you, Christine Sixteen og Rock And Roll All Nite har de solgt over 75 mio. albums og er et af musikhistoriens bedst sælgende bands. Og så er de kendte for VIRKELIG at sætte gang i festen, når de spiller live.

KoRn: Måske nok det mest kendte navn indenfor Nu Metal-genren, slog igennem med kombinationen af tung rock tilsat sækkepiber, da albummet KoRn kom på gaden i 1994. Siden er der kommet 12 albums mere fra Jon Davis og co. og med hits som Follow the Leader, A.D.I.D.A.S. og Twisted Transistor, er der nok at tage af, når bandet går på scenen.

The Hellacopters: Svensk Garagerock kan et eller andet. I hvert fald, når der er tale om The Hellacopters. Ligesom de fleste andre navne, der er blevet offentliggjort i dag, har de været i musikbranchen længe. Debutalbummet Supershitty to the Max blev et øjeblikkeligt hit, og siden har det gået slag i slag for bandet.

Derudover er også Sabaton, Mercyful Fate og Down blevet tilføjet programmet.

Lignende artikler

Back to top button