Line-up

Smukfest: Slipknot og Kraftwerk 3D topper 44 nye navne

Dagen inden éndagsbilletterne sættes til salg, har Smukfest annonceret 44 nye navne. Og topnavnene er temmelig forskellige.

Slipknot – Hvis du er til heavy metal, har du ikke kunnet undgå Slipknot, der siden midten af 90’erne, har været en fast fikstur indenfor Nu Metal. Slipknot leverer altid shows, der både er til ører og øjne, og de skal også nok få sat festivalens ingen-moshpit-politik på prøve.

Kraftwerk – En af de genredefinerende bands indenfor elektronisk musik og techno har rødder helt tilbage til 70’erne. Når de rammer bøgeskoven er det med deres 3D-tour, der bl.a. byder på numre som Das Modell, Autobahn og Roboter.

Samtidig bliver der mulighed for at nå en bred vifte af andre internationale og danske navne, som Sugaray Rayford Band, Sam Fender, Alphabeat, Queen Machine og altså 38 andre navne.

Læs mere på www.smukfest.dk.

Lignende artikler

Back to top button