Koncerter

Startskuddet til Smukfest

Om en time går starten til billetsalget til dette års Smukfest. Der er som regel tryk på, når de festivalglade folk skal sikre sig adgang til festen ved Skanderborg, og i de foregående år, har folkene hos Smukfest måttet melde alt udsolgt indenfor en time.

Min By News tog kontakt til Smukfests formand, Poul Martin Bonde, for at finde ud af, hvorfor der er så meget tryk på salget.

Billetterne til Smukfest plejer at blive rykket væk i løbet af ganske kort tid. Forventer I også, at det sker i morgen?

”Nu skal vi jo lige se morgendagen an. Vi skal jo ikke jinxe noget, men vi har en god tradition for, at folk meget gerne vil have en billet.”

Men hvorfor er det så populært?

”Vi arbejder jo for at skabe en god fest, og den vil rigtigt mange gerne være med til. Så der er naturligvis mange, der gerne vil med igen. Men hver femte gæst er ny, så der er også mange nye der har hørt noget godt om os og gerne vil have billet.”

I har flyttet Bøgescenerne i år. Betyder det flere billetter?

Vi sælger (kun) omkring 1500 flere partout-billetter i år, og senere kigger vi på dagsbilletterne. Men det ender nok med omkring en 2.000-2.500 flere i alt. Arbejdet med de nye Bøgescener handler i første omgang om at skabe nogle bedre faciliteter. Både for publikum, der skal have et bedre udsyn, og for kunstnerne, der får bedre og mere tidssvarende scener. Og så kan vi måske lukke flere ind hen af vejen, når vi kender rammerne og ved hvad området kan bære

I har indtil videre kun annonceret ti navne. Hvad har folk at se frem til?

Vi laver det bedste program, det er muligt at lave. Det er aftalen, vi har med folk, når de køber billetter uden at kende hele programmet. Men vi ligger jo sent på festivalsæsonen, så vi er ikke så langt i bookingprocessen. Men vi arbejder på det, og vi glæder os til at kunne annoncere flere navne i løbet af de næste måneder.

Lignende artikler

Back to top button