Koncerter

Kulturweekend: Fra Bach til bamsedag

Der er kulturweekend for hele familien med Halloween, koncert og bamser på bibliotekerne

I den kommende weekend – 25., 26. og 27. oktober – er familien i fokus på bibliotekerne i både Ulfborg og Holstebro.

Fredag er der Halloween på Ulfborg Bibliotek, lørdag er der familiekoncert i Bibliotekssalen, og søndag fejres Den Internationale bamsedag på Holstebro Bibliotek.

Fredag aften omdannes Ulfborg by traditionen tro til en græskarpyntet halloween-verden, og ingen kan vide sig sikre – heller ikke på biblioteket i Ulfborg.

For hele familien

Lørdag den 26. oktober kl. 11 vil koncertpianist og klaverlærer Elisabeth Colding Sivertsen fra Holstebro Musikskole fortælle om Johann Sebastian Bach, der er én af musikhistoriens største komponister med et hav af værker bag sig.

Det sker i Bibliotekssalen på Holstebro Bibliotek. Elisabeth Colding Sivertsen bruger både musik og fortælling og gør det, så hele familien kan være med. Arrangementet er gratis, men billetter skal bestilles via bibliotekets hjemmeside.

Bamsehospital

Forestil dig, at du er et barn, og du har rigtig ondt i maven. Derfor har din mor taget dig med på hospitalet. Hvad skal der ske, og hvorfor har de voksne hvide kitler på og lange ting om halsen?

Tag din bamse med til Bamsehospitalet og få svar på de spørgsmål, der er forbundet med et besøg på hospitalet, når Bamsehospitalet gæster Holstebro Bibliotek søndag den 27. oktober kl. 14-16.

I Bamsehospitalet skabes trygge rammer, hvor børn gennem leg møder læger og sygeplejersker i hvide kitler. Bamsehospitalet består af frivillige læge- og sundhedsstuderende fra hele landet og sætter fokus på at afmystificere og præsentere de yngste for sundhedsvæsenet på en sjov og lærerig måde.

Datoen for Den Internationale Bamsedag er valgt på fødselsdagen for den amerikanske præsident Theodore “Teddy” Roosevelt, som har lagt navn til teddybjørnen. Dagen har været markeret i Norden siden 1988.

Lignende artikler

Back to top button