Koncerter

David Gray annoncerer dansk koncert

Den engelske sanger og sangskriver er aktuel med nyt album, når han gæster K.B. Hallen den 12. april 2025.

Når David Gray lørdag den 12. april 2025 går på scenen i K.B. Hallen, er det næsten seks år siden, at den populære britiske sanger og sangskriver sidst gæstede Danmark.

Med albummet White Ladder fra 1998 brød han for alvor gennem lydmuren og bragte sin inderlige, folkede lyd ind i det kommercielle poplandskab. Albummet solgte over syv millioner eksemplarer, tilbragte hele tre år i den engelske Top 100 og kastede udødelige hitsingler som ”Babylon”, ”Please Forgive Me” og ”Sail Away” af sig.

I alt er det blevet til 12 album fra David Grays hånd. Og mens nogle har trådt samme kommercielle fodspor som White Ladder (for eksempel A New Day At Midnight fra 2002 og Life In Slow Motion fra 2005), har andre været mere eksperimenterende og bidraget til billedet af den alsidige artist, David Gray er. Det er med dette imponerende bagkatalog, at David Gray har stået som inspirationskilde for mange nyere stjerner som for eksempel Ed Sheeran, Hozier og Adele.

Annonceringen af David Grays kommende turné kommer sammen med nyheden om, at han den 17. januar 2025 udgiver sit 13. album som opfølger til 2021’s Skellig. Albummet med titlen Dear Life har været flere år undervejs og byder på hele 15 nye sange fra den hårdtarbejdende ordsmed.

Koncerten i K.B. Hallen vil udelukkende være med nummererede siddepladser og billetsalget starter fredag den 20. september kl. 10.00 via dtdconcerts.dk og Billetlugen.

Lignende artikler

Back to top button