FestivalnytGalleriVideo

Vibstock festival med de hotteste upcomings

Paletten i Viborg var lørdag rammen om Vibstock Festival og vi var med, da bl.a. Gobs, Mumle og Uro indtog domkirkebyen. Se billeder fra dagen her.

Paletten i Viborg hage lørdag scene til nogle af de hotteste upcoming musiktalenter i Danmark, herunder Gobs, Mumle og Uro.

I alt var der otte band eller kunstnere på scenen og det kan man godt kalde morgendagens stjerner, ja flere af dem nok det det vi kan betegne som ægte stjerner i dag.

For vi har mødt dem alle flere steder rundt i landet denne festival sommer og der har hver i sær gjort indtryk og vi glæder os til har møde dem alle igen, både på landes mange spillesteder her hen over vinteren, men i særdeleshed når solen igen står højt og vi skal ud under åben himmel, til festivalsæsonen 2025.

Først var det Maiko og Ahead der indtog scenen som en del af eftermiddagen program, sammen med Vilma og Dusin kunne man så lige nå inden den stod på aftensmad.

Foto: Torben Adsersen.

Stemningen i Tinghallen var god og der var tæt på fuldt hus på Paletten. Så da aften programmet for alvor skulle igang var det Fräulein tur. Dem havde vi på Festival nyt en snak med i sommers og den snak kan du se lige HER.

-Se billeder fra hele dagen i toppen her.

Efter Fräulein var det så blevet tid til en de fleste nok havde sat næsen op efter, for med kæmpe hittet “Det Modsatte” er der nok ikke mange der ikke har lagt mærke til Julia Kathrine Hansen, eller bedre kendt som “Mumle”.

Vi har mødt Mumle flere gange denne sommer og første gang på Jelling, hvor snakken gik på hvor navnet Mumle kommer fra og hvor inspirationen kommer fra, se den snak HER.

Men Vibstock er sidste stop på sommer touren for Mumle, som kunne fortælle, at der meget snart kommer nyt musik fra hende og det glæder vi os til. Se herunder hvad hun selv fortalte til os i lørdags.

 

Efter Mumle var det så tid til en ung mand, der efter min mening, bliver at finde på rigtig mange festivaler næste år.

URO er kunstnernavnet for den fremadstormende Jeppe Kronback; en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de Københavnske forstæder. De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde, urbane popmusik, hvor især de reflekterende og raffinerede tekster gør URO til noget helt særligt.

Vi mødte lige som Fräulein, URO i sommers på Samsø Festival og den snak kan du se lige HER.

Foto: Torben Adsersen.

Sidste act på scenen ved Vibstock Festival 2024 var så Gobs og han indtog Paletten med stor sikkerhed og lukkede og slukkede for en skøn dag i Viborg.

Vi glæder os allerede til næste år.

 

Foto og video: Torben Adsersen.

 

Lignende artikler

Back to top button