FestivalnytLine-up

Nyt fra Nibe Festival og Grøn Scene

Nibe Festival offentliggør programmet til Grøn Scene og sidste navne på Den Lille Fede

Den allersidste billet er solgt til Nibe Festival 2023, men alligevel spreder festivalen nu endnu flere musikalske oplevelser udover det rekordstore publikum, som nåede at få billetter til Nibe 2023, der afvikles i Skalskoven i dagene 28. juni – 1. juli.

 

Faustix åbner en stærk og festfokuseret Grøn Scene

Den meget populære DJ, som i 2022 spillede Stor Scene åbner Grøn Scene tirsdag d. 27. juni. Faustix spiller Grøn Scene kl. 22.

I løbet af festivalen bliver det derudover muligt at opleve følgende navne på Grøn Scene: Thor Farlov, den tidligere City Bois, som lige nu buldrer af sted med solokarrieren, festen peaker med Pattesutter, 8Ball, Frederik fra ADHD og tyske ItaloBrothers, som også kan opleves på Blå Scene. Fremadstormende rappere Baloosh og Fouli samt Ussel, der lige nu voldhitter med Berlin, er også klar til Grøn Scene sammen med fantastiske og hurtigtrappende FVN, som har så meget internationalt potentiale. Rakkerpak – årets Band Battle vinder og De Danske Hyrder laver helt sikkert big party på Grøn Scene sammen med Dillistone, som lige nu streamer voldsomt langt uden for landets grænser.
Alle dage tænder ”festmaskinen” Camp Safari op under området som huser bl.a. Grøn Scene.

 

Grøn Scene ud af ”tumlealderen!

Grøn Scene på Camp Øst blev født under sidste års festival. ”Barnet” blev heldigvis et sundt ”barn”, som dog oplevede komplikationer ifm. fødslen.

Det er derfor en Grøn Scene, som er kommet ud af ”tumlealderen” og nu er klar til at stå på egne ben. Scenen og området omkring scenen er flyttet til et mere centralt sted på Camp Øst, og der tilføres, ud over et stærkt program, også masser af liv og atmosfære.

 

Mere musik på Den Lille Fede

Der er også tilført navne til scenen Den Lille Fede. Hitmageren Maximillian træder ind i de intime rammer. Lasse Skriver som tog X Factor med storm, men som er så meget mere end det stopfylder garanteret Den Lille Fede. Unikke Barbro samt nordjyske ELBA og Nikita er også indlemmet i programmet på festivalens mindste og mest intime scene.

Lignende artikler

Back to top button