Line-up

NorthSide booker elektroniske navne til ny scene

Det bliver ikke bare de samme scener på en ny plads, for NorthSide har booket 16 navne til ny Electra-scene.

Er du til elekronisk musik, kan du godt begynde at glæde dig til NorthSide. For når den aarhusianske festival indvier den nye plads på Eskelunden, er det også med en ny scene.

Electra hedder den, og 16 navne indenfor den elektroniske musikverden er blevet booket til festivalen. Både nationale og internationale.

KÖLSCH
Bag navnet gemmer sig den danske producer og DJ, Henrik Reilley Kölsch, der flere gange har vundet prisen som Årets Danske Upfront-Deejay i 00’erne og siden også som Årets Danske DeeJay og Årets Danske Producer knap ti år senere.

Han har også arbejdet sammen med blandt andre Natasja, Alex Gaudino og Pitbull, og den 44-årige Kölsh har en stribe udgivelser bag sig.

CAMELPHAT
Da Dave Whelan og Mike Di Scala mødte hinanden i Liverpool tilbage i 2004, gik der ikke længe, før de fandt rytme (ba-dum-tsh). De begyndte at udgive musik sammen med Les Calvert, og i årevis udgav de en lang række covernumre under forskellige navne.

CamelPhat opstod i 2010, hvor de to gik sammen om at overtage natklubben Mansion i Liverpool. Højdepunktet kom i 2017, hvor deres single “Cola” blev et hit på den internationale scene og modtog en Grammy-nominering.

PETE TONG
Ved siden af hans job som DJ på BBC, er Peter Michael Tong også kendt som DJ og producer, der spiller rundt om i hele verden.

Paul Oakenfold har fortalt, at det var ham, der startede udtrykket “It’s all gone Pete Tong”, som rime-slang for “a bit wrong”. Det blev også titlen på en film fra 2004 om en DJ, der finder ud af, at han er ved at miste hørelsen.

Derudover er også følgende 13 navne blevet offentliggjort:

AmyElle, Ashibah, ARTBAT, Baime, Ben Böhmer, Colyn, Cristhoph, Denis Horvat, Henri Matisse HOSH, James HYPE, Joris Voorn og Prom Night.

NorthSide afholdes i den første weekend i juni, fra den 2. til den 4.

Lignende artikler

Back to top button