Din FestivalFestivalnytGalleri

NÆR lykke på Broløkke Herregård

Broløkke Herregård bød på solskin og idyl da Michael Falch og hans yngste datter, Mathilde Falch bød velkommen til NÆR Festival. Se billeder fra førstedagen her.

Den nye ny intime og poetisk musikfestival NÆR, så for alvor dagens lys på Broløkke Herregård i højsolskind på skønne Langeland fredag.

Festivalen blev udsolgt på nærmest ingen tid og der venter et program med nogle af Danmarks dygtigste ordekvilibrister og sangskriver.  

Førstedagen bød på musik med Oh Land, Sigene Svendsen, Soleima, Hjalmer, Sebastian og Jonah Blacksmith.

Mellem al musikken præsenteres der talks og udstillinger. Fredag kunne man opleve Margrethe Vestager, bagmanden ham selv Michael Falch. Men første man på scenen i kostalden var Jan Nielsen.

Jan Nielsen er en fotograf, der formår at portrættere fugle og dyr på en særlig sjælfuld måde. Jans billeder er, udover at være i særklasse hvad angår skarphedsdybde og komposition, enestående idet, han altid fanger dyret i naturlige situationer og uden, at de er vidende om, at de bliver set.

-SE BILLEDER FRA FREDAGEN I TOPPEN HER.

NÆR er en charityfestival, hvor alt overskud vil blive doneret til det sociale initiativ “De vildeste fugle”. Foreningen, der er stiftet af Michael Falch og hans familie og venner, hjælper alkoholplagede børnefamilier med at få en seriøs behandling, de ikke selv har midler til.

Det blev en helt fantastisk dag på Broløkke Herregård og nu kan vi kun glæde os til lørdagen på Langeland og NÆR Festival.

Foto: Knud Mortensen.

Lignende artikler

Back to top button