FestivalnytGalleri

Galleri: Sømændene og Hjalmer på Vesterhavsrock

Lørdagen ved Vesterhavsrock blev skudt i gang af Sømændene og Hjalmer. Vi har her samlet et galleri fra den første del af dagen.

Anden og sidste dag til dette års Vesterhavsrock åbnede op for en masse festglade mennesker som var klar til at høre navne som infernal, MD-Duo, Medina og mange andre. Allerede fra start var publikum mødt talstærkt op fordi ”Sømændene” åbner med højt humør og masser af stemning. De er et band med masser af power og woaw-faktor. På scenen er de klædet forskelligt sømandstøj samt et sceneshow med udstoppet fugle, et trommesæt der ligner dele fra et skib. Halvvejs i koncerten blev der kastet en masse lakridspiber ud til publikummet. Alle aldersgrupper stod og sang med i ført sømandshatte.

Foto: Tommy Hansen.

Herefter var stemningen ligesom lagt og efter en kort pause træder Hjalmer ind på scenen til et tæt pakket menneskehav.

Hjalmer er en kunstner hvor musikken bare får lov til at tale for sig selv. Under koncerten var der et roligt sceneshow med roligt lys og rolig baggrund hvor musikken virkelig var i højsædet. Opbakningen til det store navn var kæmpe. Under koncerten tog Hjalmer forskud på julen med hans velkendte nummer ”kongespil” fra julekalenderes Tinka og Kongespillet. Hjalmer må siges at have fundet vej til danskernes hjerte.

Foto: Tommy Hansen.

Lignende artikler

Back to top button