Festivalnyt

Over halvdelen af GRØN turnéen er udsolgt

Nu melder Tuborg og Muskelsvindfonden også udsolgt til Grøn i Aarhus, som dermed bliver den femte by efter Valby, Næstved, Odense og Tårnby, hvor alle billetterne er blevet revet væk på rekordtid. Der er fortsat billetter til koncerterne i Kolding, Aalborg og Esbjerg.

Dermed er over halvdelen af årets turné udsolgt, hvilket aldrig før er sket så tidligt på året. Afslutningskoncerten i Valby samt koncerten i Næstved kunne begge i slutningen af april melde om alt udsolgt, inden Odense, Tårnby og nu Aarhus kort efter kom med samme glædelige melding.

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, har snart ikke flere superlativer at sætte på årets flotte billetsalg:

”Vi er pavestolte af det program vi præsenterer i år, og taknemmelige for den kærlighed som vores gæster viser os. Tak fordi I bakker op. Grøn er en fest, der gør en forskel. Både for vores frivillige, vores gæster, artisterne og ikke mindst mennesker med Muskelsvind. Vi glæder os til at se jer!”.

Hvis man ønsker at sikre sig billet til Grøn i Kolding, Aalborg eller Esbjerg, kan man købe billet på https://groenkoncert.dk/billetter/.

Grøn tilbyder livemusik til hele Danmark
På Grøn har Muskelsvindfonden og Tuborg gennem alle årene sat fokus på livemusikken, hvor Grøn for rigtig mange danskere har fungeret som en indgang til at gå til koncert. Her mødes festglade publikummer på tværs af generationer til koncerter med nogle af tidens dygtigste liveartister med det gode forløb for øje.

Til sommer kan publikum på Grøn glæde sig til at opleve både Blæst, Burhan G, HUGORM, Jada, Kesi, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim og TV·2. Den grønne koncertkaravane besøger otte danske byer fra den 18.-28. juli.

Se turnéplanen herunder.

Turnéplan 2024: 

18. juli: Tårnby (Udsolgt)
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus (Udsolgt)
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense (Udsolgt)
27. juli: Næstved (Udsolgt)
28. juli: Valby (Udsolgt)

Om Grøn
I mere end fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden arrangeret Grøn og skabt musikalske liveoplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle. I 2023 kunne Tuborg og Muskelsvindfonden fejre 40 år med Grøn. Traditionen tro kommer Grøn rundt i hele Danmark, og sidste år var det for første gang nogensinde med en totalt udsolgt koncertrække.

Billetter og yderligere information om Grøn 2024 kan findes på groenkoncert.dk.

Lignende artikler

Back to top button