FestivalnytLine-up

Ni koncerter på en dag ved Tange Sø

Midt i Jylland ligger en lille men meget hyggelig festival, Tange Sø Festival. En dag med ni kunstner, du kan her opleve Jada, Nik & Jay, KrebsFalch, Infernal, Scarlet Pleasure, Dodo & The Dodos, Zar Paulo, Birthe Kjær og Shu-Bi-Dua 2.0 Læs meget mere og se tidsplanen her.

Det er det man får, hvis man ligger vejen forbi den skønne festival ved Ans, den 17. august. For her er samlet en line-up, med noget af det bedste danske live musik og her er noget for enhver smag.

Ni bands har sagt ja tak, så der er lagt op til en sand musikfest denne lørdag i august.

For den lille festival kan byde på Jada, Nik & Jay, KrebsFalch, Infernal, Scarlet Pleasure, Dodo & The Dodos, Zar Paulo, Birthe Kjær og Shu-Bi-Dua 2.0

Som sagt noget til enhver smag.

-Jamen hvor ligger det der Tange og er der ikke langt?

NEJ der er ikke langt, for Tange Sø Festival foregår langs bredden af Tange Sø i Ans, midt i Jylland. Kun 18 km fra Silkeborg, 20 km fra Viborg kun 35 km fra Randers. Dem fra Aarhus har kun 40 km og dem fra Herning har 48 km til Tange Sø.

Omvendt hvis du kommer fra Milano i Italien er der lidt langt, men 1.460 km så er man i Ans. Hvad gør man ikke for en god fest.

-Hvordan ved man det bliver en god fest?

Vi har snakket med festivalboss Peter som kan fortælle at man gør alt for, at det bliver en god fest. Der er toiletter nok og de bliver passe, så der altid er pænt og rent når man skal af med lidt.

For som jeg engang lærte i EDB (mange år siden) input er altid = output. Og på Tange Sø Festival er der gode muligheder for input, både i flydende og fast form.

Der sælges et varieret sortiment af mad og drikkevarer på festpladsen og til rimelige priser. Og husk så lige, at besøge Danmarks (måske) smukkeste bar, TAWØL-baren ude i søen.

-Må jeg have min festivalstol eller et tæppe med?

Ja det må du sådan set godt, dog skal man være opmærksom på, at stole kun må placeres på et afgrænset område.

Foto: Tommy Hansen

Festivalen henstiller til ikke at tage en stol med, med mindre du absolut har behov for sådan en. Området hvor der er tilladt at placere din stol, er meget begrænset i forhold til tidligere år. Området vil blive afmærket, og der holdes opsyn med overholdelse af disse nye stoleregler.

Til gengæld placerer vi dobbelt så mange bord/bænke end tidligere.

-Hvad med kontanter og Jyske-dollars?

Det vil ikke være muligt at anvende kontanter eller MobilePay i boderne på pladsen.

I boderne kan der betales med almindelige betalingskort, Apple Pay mf. samt vores nye tiltag Tange Sø Værdikort. En løsning hvor man kan optanke penge på et kreditkort.

TANGE SØ VÆRDIKORT
Der vil være to betalingsvogne på pladsen – den ene ved indgangen – hvor man kan sætte kontanter ind på et Tange Sø værdikort. Dette kan ske med kontanter eller med almindelige betalingskort. MobilePay kan IKKE længere anvendes.

Værdikortet kan anvendes på pladsen.

Birthe Kjær var også en del af programmet i 2023 på Tange Sø Festival. Foto: Peter Jensen

En ting er helt sikkert, vi på Festival Nyt glæder os til igen i år at besøge Tange Sø Festival, hvor vi ser frem til en dag med fantastisk musik.

-Hvem spiller hvornår?

Programmet ser således ud:

Kl. 12.00 Scarlet Pleasure på Sø Scenen.

Kl. 13.25 Shu-Bi-Dua 2.0 på Skov Scenen.

Kl. 14.50 KrebsFalch på Sø Scenen.

Kl. 16.15 Birthe Kjær på Skov Scenen.

Kl. 17.25 Jada på Sø Scenen.

Kl. 18.50 Zar Paulo på Skov Scenen.

Kl. 20.00 Infernal på Sø Scenen.

Kl. 21.15 Dodo & The Dodos på Skov Scenen.

Kl. 22.50 Nik & Jay Sø Scenen.

 

Så hvis du ikke har købet din billet til Tange Sø Festival 2024, så kan vi varmt anbefale det.

Køb din billet HER.

Lignende artikler

Back to top button