Festivalnyt

Femø Jazz Festival vender tilbage

Sidste år hang Femø Jazz Festivals eksistens i en tynd guitarstreng. Der var ikke flere penge i kassen og foreningen bag gik fallit. Nu er skuden vendt.

Det så sort ud da Femø Jazz Festival’s pengekasse blev gjort op efter sidste års festival: Den var tom. Danmarks ældste festival så ud til at måtte lukke og slukke, da foreningen bag simpelthen var løbet tør for penge.

Nu har man fået set nærmere på tingenes tilstand og besluttet at der er grundlag for en ny festival – med den betingelse, at der skal sælges mindst 200 billetter før den 1. april, så der er et økonomisk fundament at bygge på. Billetterne, som snart bliver sat til salg, sælges med rabat i en periode for at øge chancen for at nå målet.

Programmet præsenteres den 20. marts og festivalen bliver afholdt i perioden 31. juli til 4. august – hvis altså der bliver solgt nok billetter.

Lignende artikler

Back to top button