Koncerter

The Smile kommer til K.B. Hallen

The Smile har i dag løftet sløret for deres helt nye album ”Wall Of Eyes”, der udkommer 26. januar på XL Recordings. Bandet har også udgivet titelnummeret, ”Wall Of Eyes”, fra albummet sammen med musikvideoen, der er instrueret af Paul Thomas Anderson. Det nye album, som er indspillet i Oxford og Abbey Road studierne, er produceret og mixet af deres tidligere samarbejdspartner Sam Petts-Davies og indeholder strygearrangementer fra the London Contemporary Orchestra. Lyt til ”Wall Of Eyes” HER.

 

Bandet har også annonceret en europæisk headline tour i marts 2024, inkl. shows i Storbritannien i London, Manchester og Glasgow. Derudover kommer de også til Danmark i K.B. Hallen. Billetsalget starter fredag 17. november kl. 10:00 HER.

The Smile – March 2024 Tour-datoer:

Thursday 7th March – Dublin – 3Arena

Wednesday 13th March – Copenhagen – K.B. Hallen

Friday 15th March – Brussels – Forest National

Saturday 16th March – Amsterdam – AFAS Live

Monday 18th March – Brighton – Brighton Centre

Tuesday 19th March – Manchester – 02 Apollo

Wednesday 20th March – Glasgow – SEC Armadillo

Friday 22nd March – Birmingham O2 Academy

Saturday 23rd March – London – Alexandra Palace

The Smiles nye album, ”Wall Of Eyes”, er efterfølgeren til bandets debutalbum fra 2022 “A Light For Attracting Attention”, som modtog stor anmelderros af bl.a. The Guardian, Pitchfork, The Observer, The Needle Drop, Rolling Stone, New York Magazine, Uncut, MOJO, m.fl.

De spillede en række live shows i USA og Mexico i juni og juli sidste år, der fik en flot modtagelse. Derudover udgav de også ”Bendinc Hectic”, fra det kommende album, tilbage i juni måned, hvilket var en sang der fik sin debut på Montreux Jazz Festival i 2022.

The Smiles nye album ”Wall Of Eyes” udkommer 26. januar via XL Recordings. Forudbestil albummet HER.


Billetpriser: 
645 kr. + gebyr

Billetsalget starter 17. november kl. 10:00 via livenation.dk og billetlugen.dk

Der vil være presale 16. november kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Lignende artikler

Back to top button