FestivalnytLine-up

Sydfynsk festival fordobler musikbudget

Ambitionerne er høje hos Olympen Live, der til næste år fordobler endagsfestivalens musikbudget. Første navn er allerede sat på plakaten, og nu er festivalen klar til at løfte sløret for endnu mere af programmet. HUGORM bliver det andet navn på plakaten til 2024.

Ærmerne er smøget op, og barren er sat højt hos Olympen Live’24. Endagsfestivalen så dagens lys for første gang i 2022, og nu er arrangøren klar til at fordoble musikbudgettet til næste års festival.

“Vi har fordoblet musikbudgettet til festivalen næste år, fordi vi én gang for alle vil sætte Olympen Live på landkortet. Vi vil tiltrække endnu flere gæster til det sydfynske, og jeg kan allerede nu afsløre, at programmet bliver spækket med favoritter”, fortæller kommerciel direktør i Live Culture, Henrik Frisch.

Olympen Live har allerede sat første navn på plakaten, den højtelskede publikumsfavorit Queen Machine. Tribute bandet lagde Olympen Live ned i 2023, og et svært begejstret publikum krævede at få koncertsuccesen tilbage i 2024. Nu er Olympen Live klar til at offentliggøre endnu et imponerende livenavn, der har taget Danmark med storm.

Et vanvittigt højt musikniveau

Hvis du har været på festival i 2023, så har du helt sikkert sunget med på sange som “Pottemanden”, “Folk skal bare holde deres kæft”, “Himmeljuice” og “Træmand”. Og nu kan Olympen Live se frem til, at HUGORM indtager scenen i det sydfynske.

Simon Kvamm og hans band har leveret den ene udsolgte tour efter den anden. Og bandets festivalsommer fik anmelderne til at klappe næsten ukontrolleret i hænderne. HUGORM er derfor et scoop, som Olympen Live glæder sig til at præsentere for festivalgæsterne.

“HUGORM har aldrig været mere populær end lige nu. Bandet har, i de relativt få år, de har eksisteret, leveret den ene overraskelse efter den anden, musikalsk og showmæssigt. Olympen Live er lyden af musik og sydfynske feelgood-vibes, og netop HUGORM passer perfekt ind i musikprogrammet for 2024. Programmet bliver præget af et vanvittigt højt musikniveau,” fortæller Henrik Frisch og afslutter: “Anmeldere og artister har, trods festivalens unge alder, meldt ud, at Olympen Live er kommet for at blive. Vi er selvfølgelig meget enige, og vi glæder os til at skabe den bedste endagsfestival for publikum og musikerne igen i 2024”.

SE OGSÅ: Publikumsfavorit klar som første navn til Olympen Live 2024

Olympen Live ’24

Afholdes den 24. august på koncertpladsen bag ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborg.

Billetpriser fra 695 kr. + gebyr.

Læs mere på www.olympenlive.dk  

Lignende artikler

Back to top button