FestivalnytGalleri

Galleri: Copenhell er forbi for denne gang

Sidste dag på Copenhell er forbi. Det var med både regn og sol, men mest sol. Vi har lavet et kæmpe galleri fra sidste dagen på Refshaleøen.

Trods et par regnbyger og forsinkelser skulle der mere til at tage den gode stemning ud af publikum under den 4 dage lange festival på Refshaleøen. Den sidste dag bød på hovednavne som Livløs, Billy F Gibbons, Ghost, der skiftede tøj flere gange under koncerten og Guns n Roses, der desværre havde nogle udfordringer med lyden.

Men også de mindre scener trak godt i publikum og fik sat gang i flere mosh pits rundt om på pladsen.

Livløs: Aarhusianske Livløs spillede Hades op, trods startproblemer med både bagtæppe motor, der ikke helt ville som den skulle og en mikrofon, der ikke gav lyd, i det første nummer, fik de hurtigt vendt skuden og rev publikum rundt.

Blackbraid: Utrolig velspillet, havde publikum med sig inden de gik på. På trods af de delte spilletid sammen med et andet eftertragtet navn i samme genre, var folk mødt talstærkt ok

Forever Still: De havde scenens lyd og størrelse mod sig. Lyden var ganske enkelt elendig, og der var desværre ikke mødt nok op, til at få publikum til at fylde. Musikernes kunden fejlede ikke noget, men deres musik slog ikke rigtigt igennem hos de der var mødt op. Måske en lidt mindre scene havde passet bedre.

SE OGSÅ: Copenhell Dag 3: Himmel og helvede stod i ét

 

Vi glæder os allerede til næste år!

Foto: Neil Poulsen og Una Streit Larsen.

Lignende artikler

Back to top button