Koncerter

Albumaktuelle BABYMETAL besøger København

Det japanske kawaii metalband BABYMETAL blev dannet tilbage i 2010 og består af Suzuka Nakamoto som "Su-metal", Moa Kikuchi som "Moametal" og Momoko Okazaki som "Momometal". I april 2016 blev BABYMETAL de første japanske kunstnere til at headline det prestigefyldte Wembley Arena i Storbritannien. I juni 2019 optrådte de på en af verdens største musikfestivaler, Glastonbury Festival og i september samme år påbegyndte BABYMETAL deres METAL GALAXY WORLD TOUR.

METAL GALAXY pladen rangerede som #13 på den amerikanske Billboard Top-200 (album chart), hvor bandet overgik deres egen rekord fra deres tidligere album. METAL GALAXY opnåede herudover at blive #1 på Top Rock Albums Chart for første gang nogensinde som asiatisk kunstner.

For nyligt udgav bandet deres første konceptalbum, THE OTHER ONE.

Til november besøger det japanske kawaii band Amager Bio d. 16. november på deres headliner UK & EU Tour 2023.

BABYMETAL kan også opleves på dansk grund allerede d. 30. april, hvor de er med som special guest på Sabatons UK & EU Tour.

Billetpriser: 470 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 21. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter torsdag 20. april kl. 10:00 (23 timer).

Lignende artikler

Back to top button