Festivalnyt

Martin Jensen koncert afbrudt på Jelling

Publikum blev lidt for tændte da DJ Martin Jensen satte gang i Jelling. Flere kom til skade og koncerten måtte stoppes før tid.

Skal der være fest, så lad der være fest, lyder et gammelt ordsprog. Men på Jelling Musikfestival blev der festet lidt for meget da DJ Martin Jensen skulle lukke den store scene fredag aften.

Omkring kl. 23.35 gik superstjernen fra Sorring på scenen, men har fik ikke lov til at spille hele sit show, for der var lidt for meget gang i publikum.

Flere måtte hjælpes over hegnet oppe foran scenen og 15 personer måtte tilses af festivalpladsens samaritter.

Koncerten måtte afbrydes kl. 00.22 og konferencier Anders Breinholt, kom på scenen og sagde blandt andet følgende:

– Vi bliver desværre nødt til at sige tak for i aften. Årsagen er, at der er nogen, der er kommet til skade, fordi I har festet en lille smule for meget.

 

Jelling Musikfestival skriver i en mail.
Vi måtte afbryde Martin Jensen-koncerten i går af sikkerhedsmæssige årsager, da vi ønsker en tryg og sikker festivaloplevelse for alle.

Vores sikkerhedsledelse vurderede, at en midlertidig afbrydelse for at dæmpe uhensigtsmæssig adfærd med skub og bølger ikke virkede, og derfor blev koncerten afbrudt helt. Et væsentligt antal publikummer måtte løftes over hegnet. Der var ca. 15, der blev tilset af samaritter og 2, der var en tur i vores samarittertelt med hhv. en forvridning i knæet og et muligt klemt ribben. Ingen er alvorligt tilskadekomne, alle havde det godt efter 15 minutter.

Sikkerhedsproceduren er gået helt efter bogen. Hændelsen bekræfter, at vores sikkerhedsplaner virker, når publikum bliver overtændt. Vores sikkerhedsfolk fortsætter naturligvis deres ekstremt kompetente arbejde baseret på internationalt anerkendte procedurer.

 

MØ og D-A-D lukker lørdagen.
Festen fortsætter i dag lørdag, med navne som MØ og D-A-D. Festen bliver igen lukket af en DJ. For når lørdag er blevet til søndag, gå Faustix på Teltscenen klokken 00.40

Som dj og producer favner Faustix bredt fra techno, trap, psytrance og elektropop. Hemmeligheden bag er et usvigeligt sikkert øre for hits, fængende hooks, frække drops og en tæt publikumskontakt, som publikum stensikkert får at føle til Faustix’ nattefest.

 

Lignende artikler

Back to top button