Festivalnyt

Lyden af Nibe gav overskud, derfor er der uddelt hjertevarme til Røde Kors og Frelsens Hær

Lyden af Nibe var en succes rent økonomisk, og eventen endte med at give knap en million i overskud. Det er penge, som nu skal kanaliseres videre til det trængte foreningsliv og andre almennyttige, gode initiativer.

Lyden Af Nibe, som jo var Nibe Festivals plan B i sommeren 2021, blev ikke alene en oplevelsesmæssig saltvandsindsprøjtning, men også en stor succes for de mange gæster, der har måtte undvære Nibe Festival to år i træk.

Lyden af Nibe var også en succes rent økonomisk, og eventen endte med at give knap en million i overskud. Det er penge, som nu skal kanaliseres videre til det trængte foreningsliv og andre almennyttige, gode initiativer.

Derfor er 150.000 kr. fra overskuddet nu givet videre, og modtagerne var henholdsvis Røde Kors (Aalborg/Nibe) og Frelsens Hær Aalborg.

 

INITIATIVER DER GØR EN FORSKEL

Nibe Festival påskønner Røde Kors og Frelsens Hærs initiativer, der har fokus på at støtte op om både enlige, par og familier i juletiden.

”Julen er fællesskabets tid – en hjertelig tid, hvor vi samles i familiens skød og begaver hinanden med kærlighed, hygge, god mad og gaver. For langt størstedelen af os er det heldigvis virkeligheden, men netop virkeligheden er jo også, at ikke alle har de samme muligheder. Derfor er vi glade for, at vi med denne donation kan være med til at gøre bare en lille forskel for nogle af de familier og enlige, som på forskellig vis trænger” – udtaler Peter Møller Madsen fra Nibe Festival.

Røde Kors i Aalborg og Nibe uddeler, via hjælp fra en række bidragsydere, gavekort til Coop Danmark til samlet 463 familier i Aalborg Kommune.

Frelsens Hær i Aalborg bidrager med hjælp til både enlige, par og familier i alle størrelser. Julehjælpen fra Frelsens Hær uddeles til 293 Aalborg Kommune og 167 i omegns-kommunerne.

Overrækkelsen af de 150.000 kr. skulle egentlig være foregået i weekenden (d. 11. december) til et fagligt og socialt arrangement, hvor 150 af festivalens frivillige teamledere og stedfortrædere skulle have deltaget.

”Vi valgte pga. Covid-19 udviklingen af udsætte arrangementet. Men der er ingen tvivl om, at vores mange frivillige har en stor del af æren, når vi nu kan støtte med bl.a. julehjælp. Vi har kæmpe respekt for vores fantastiske frivillige, og de leverer et uundværligt og uvurderligt stykke arbejde år efter år” – afslutter Peter Møller Madsen.

Lignende artikler

Back to top button