Galleri

Galleri: Hugorm og Alphabeat stod for afslutningen på en skøn lørdag

Lyden af Nibe blev et stor fest da Dolberg, Kvamm og Alphabeat lukkede lørdagen ned med maner. Se billeder fra festen her.

Hold nu op for en fest i Nibe lørdag, først var der fællessang med de to fodboldglade trubadurer Lars Lilholt og Michael Falch som fik varmet pladsen op til landskamp.

En kamp der skabte en magisk stemning da Danmark vandt EM-kvartfinalen med 2-1 over Tjekkiet og nu kan se frem til EM-semifinale mod England på Wembley stadion i London på onsdag.

Vi kan kun give Nibe Festival topkarakter for at levere en 3x Silkeborg.

For festen var jo slet ikke slut på Lyden af Nibe lørdag aften, for lige efter Danmarks sej, var det Hugorm med Simon Kvamm i spidsen, en vaskeægte Silkeborg dreng, som nok er godt tilfreds med en anden Silkeborg Dreng Kasper Dolberg som stod for Danmarks mål til 2-0. (Dolberg fik for øvrigt sit oplæg fra en nordjysk yderside fra Joakim Mæhle.)

Foto: Henrik Skov – MinByNEWS

Se også: Stemningen fortsætter i Nibe med Falch og Lilholt

Festen blev også lukket af et hold Silkeborg musiker da Alphabeat gik på scenen og lukkede festen i Nibe lørdag aften.

Alphabeat som har lavet i stribevis af pop hit, står for den officielle danske EM sang, sammen med landsholdet. Landsholdet kunne jo af gode grunde ikke være med. Men da Stine, Trols, Rasmus og 3x Anders gik på scenen fik den fuld gas og publikum blev ikke snydt for en omgang “Danish Dynamite”.

Herover har vi samlet et galleri fra Alphabeat og Hugorm.

Foto: Henrik Skov – MinByNEWS

Lignende artikler

Back to top button