Topnavne

SMUKFEST: Herbie Hancock og Kraftwerk vender tilbage med forstærkning

Med udsigten til en vaccine lysner det også i horisonten for de danske festivaler. Det har Smukfest benyttet sig af, og har i dag annonceret tre navne til programmet for 2021. Der er tale om lidt ældre navne, og to af dem er gengangere fra det hedengangne program for 2020. Og så var det noget med en kiks.

Kraftwerk 3D: Det tyske elektroband har været en af de helt store indflydelser på moderne elektronisk musik, og med 50 år på bagen, er der virkelig tale om et musikikon af de helt store. Forsanger og frontmand, Ralf Hütter, er det sidste tilbageværende medlem af det originale line-up, og selvom han fylder 75 år kort efter næste års Smukfest, er deres nuværende turné i forbindelse med udgivelsen af live-albummet 3D The Catalogue blevet rost til skyerne.

Herbie Hancock: Den ukronede konge af mødet mellem jazz, elektronika og funk vender heldigvis også tilbage i 2021. Hancock når at runde de 80 inden han går på scenen, men 60 års erfaring som bandleder lover en fremragende oplevelse med noget at det rundeste, blødeste og mest sexede jazz, du nogensinde får chancen for at opleve. Tror du ikke på, hvad jeg siger? Så tag afsted, og lad dig rive med af manden, der er blevet nævnt som kilde til inspiration af Miles Davis, Chick Corea og Joni Mitchell.

Limp Bizkit: Inden alle begyndte at hade på Chad Kroeger og Nickelback, var der Fred Durst og Limp Bizkit. De maxer ud på tung Jacksonville-bondrøvs-rap, og de gør det med stil. For selvom folk i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne var for fine til at stå ved, at de godt kunne lide Limp Bizkit, var der ingen, der kunne stille spørgsmålstegn ved deres pladessalg og publikumsfremmøde. Durst og co. er en garanteret oplevelse, og et hurtigt kig på tidligere koncerters setliste lover hits som Rollin’, My Generation og Nookie.

Se den komplette liste her: https://www.smukfest.dk/musik/kunstnere-2021

Lignende artikler

Back to top button