Galleri

Savner du også FYRFEST – se billeder fra sidste år

Hvad savner DU mest ved ikke at kunne være til Fyrværkeri Festival i år.

I dag skulle der have været fest på dyrskuepladsen i Viborg, når 17.000 mennesker skulle have danses og sunget med på Lukas Graham, Rasmus Seebach, Carpark North eller Alphabeat for bare at nævne lidt af programmet der ikke blev til noget.

Det forlyder dog fra Fyrværkeri Festivalens leder Mikael Andersen, at man arbejder på det samme program til 2021. Her ud over kommer der en fredags fest, hvor de tre hovednavne lige så godt kunne være en del af det normale lørdagsprogram.

Festivalen forventer at man i løbet af de næste 14 dage, kan offentliggøre det endelige program og sætte gang i billetsalget tel den nye fredag.

Vi ville så gerne have været på plads til  Fyrværkeri Festival, men i stedet for har vi lavet et galleri fra sidste år. Her stod solen højt og der var en fed fest i Viborg, den glæder vi os til i 2021. Se galleriet herover.

Vi vil også gerne høre, hvad DU savner mest, ved ikke at kunne være til Fyrværkeri Festival i år.

Lignende artikler

Back to top button