Koncerter

Intimkoncert med Rugsted & Kreutzfeldt På Hotel Randers

Fredag den 27. marts kan man opleve Rugsted & Kreutzfeldt på meget tæt hold, når de giver intimkoncert med deres 40 års jubilæumsshow, på Hotel Randers,

Med kun omkring 100 personer – i hotellet flotte omgivelser – kan man vist roligt kalde det en intim koncert, idet man her kan opleve duoen og deres fantastiske velspillende orkester på meget tæt hold.

Overalt bliver duoen mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Koncerten består af et miks af gamle kendinge og nye numre fra “Sange vi skrev til andre”, samt små anekdoter omkring sangene – og alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt -sound. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse.

Som et ekstra bonussæt får man mange af de kendte hits som de 2 herrer har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet.

Aftenen starter med en lækker 3 retters menu, ca. kl. 21.30  starter intimkoncerten.

Hotel Randers by Hornsleth holder efterfølgende åbent til afterparty.

Man kan læse mere om aftenens program på hotelranders.dk/events/ Rugsted og Kreutzfeldt Ønsker man at fuldende oplevelsen med overnatning og morgenmad, tilbydes værelser til specialpriser.

Billetter sælges i receptionen på Hotel Randers eller via hotellets hjemmeside og skal betales ved bestilling.

PS! Man kan allerede nu bestille plads til endnu en intimkoncert på hotellet – når man den 31. oktober 2020 får besøg af Rasmus Walter

Lignende artikler

Back to top button