Line-up

Fire 90’er-navne til Tinderbox

Der er all-in på 90'erne i tirsdagens offentliggørelse af navne til Tinderbox.

ECUADOR!

Var du også blandt dem, der råbesang navnet på landet, når DJ Sash’s nummer spillede til halballet, er der godt nyt fra folkene bag Tinderbox.

For DJ Sash er blandt fire navne, der er blevet offentliggjort til at spille på Magicbox-scenen i Tusindsårsskoven til sommer.

Derudover får han følge af tre andre store navne fra den tidsalder og genre.

Det gælder:

Barcode Brothers
Den danske trance-duo udgav numre som Dooh Dooh og SMS, i løbet af de fem år, de var samlet. Før det var de to herrer, Christian Møller Nielsen og Anders Øland aktive i den danske musikscene, og de har blandt andet remixet numre for bl.a. Backstreet Boys og skrevet sange for Dr. Baker og Aqua.

Siden er de gået i opløsning, men samles altså nu og kan opleves på Magicbox.

Cascada
Everytime We Touch blev en landeplage i 2006, men Natalie Horler har lagt stemme til andre hits i sin tid i gruppen Cascada.

Så hvis du vil høre den, eller Miracle eller måske Badboys fra den tyske eurotrance-gruppe, har du altså muligheden nu.

DAZE
Trine Bix, Jesper Tønnov Rasmussen og Lucas Sieber brød igennem med Superhero og Tamagotchi i slutningen af 90’erne, med efter et par år gik de i opløsning.

Den varede til 2012, hvor de tre har turnere og spillet rundt omkring i landet og i 2013 deltog i de Melodi Grand Prix med sangen We Own The Universe. Og nu kommer de så til Odense til sommer.

Tinderbox finder sted i Tusindårsskoven i Odense den 23. til den 25. juni.

 

Lignende artikler

Back to top button