FestivalnytGalleri

Fantastiske Tønder Festival

Tønder Festival er slut for i år. Et 50 års jubilæum der vil blive husket for regn, meget regn men også for ukuelige gæster som gjorde festen særlig. Se her et stemningsgalleri.

Det kan godt være det ikke helt var sådan men på festivalkontoret i Tønder havde planlagt sit 50 års jubilæum, men der er ting men ikke har noget magt over og en af de ting er vejret.

Får i løbet af de sidst dage han vi fået rigeligt med vand og så samtidig en seriøs gang blæsevejr så er det ikke let at holde festival, eller er det.

For det var lige hvad man gjorde i Tønder, men festede til det fantastiske musikprogram. Selv am alt ikke gik helt efter planen.

Foto: Jesper Hedemann.

Kort før kl. 22 lørdag sende festivalen dg denne besked ud. Grundet stormen, der ramte pladsen, lukkes Open Air, Nyholm Skov, barer og madsteder ned pga. strøm, vand og sikkerhed. Outlaw Village er åben, hvor du stadig kan få drikkevarer og mad. Little Dublin er ligeledes åben. Musikken fortsætter i Telt 1, Telt 2 og på Klubscenen.

Ligesom der lød følgende melding: Ingen personer er kommet alvorligt til skade.
Gæster, der ikke kan sove i deres enhed, bedes kontakte campinginfo. Vi har en løsning til de berørte.
Funktioner, hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, er stadig åbne.
Myndighederne har meldt ud, at fyrværkeriet skal affyres af sikkerhedsmæssige årsager. Affyringen sker kl. 00.30

For i Tønder har man hjertet på rette sted og finder løsninger, selv om afslutningen på Open Air scenen måtte aflyses blev der alligevel spillet sunget og danset som var det en folkefest til bl.a. Folkeklubben.

Foto: Jesper Hedemann.

Vi har i toppen samlet et galleri fra Tønder Festival 2024 til jer, vi glæder os nu bare til 2025.

 

 

Foto: Jesper Hedemann.

Lignende artikler

Back to top button