FestivalnytGalleri

Galleri: JADA på Grøn Koncert

Grøn Koncert er i fuld gang med sidste show i Valby, Jada er med for første gang og dette års Plads til forskelle-ambassadør. Se her et galleri med Jada på Grøn.

Tilbage i april kunne Tuborg og Muskelsvindfonden afsløre, at popdronningen Jada var det sjette navn på årets Grøn-plakat. I dag har hun så været med på hele touren og ikke kun det, Jada har også være dette års Plads til forskelle-ambassadør.

-Vi har i toppen her samlet et kæmpe galleri med Jada på Grøn 2024.

I samarbejde med hummel og Grøn står Jada bag designet af årets Plads til forskelle-T-shirt. T-shirten går i salg i dag, og overskuddet fra salget går til Muskelsvindfondens projekt Pærfekt. Et projekt der kæmper for at nedbryde perfekthedskulturen.

Foto: Malene Vinge Jakobsen.

Årets Plads til forskelle T-shirt

Selvom Grøn for længst er udsolgt, kan man stadig støtte det gode formål gennem årets Plads til forskelle-T-shirt, som Jada har designet.

Muskelsvindfondens projekt Pærfekt får et økonomisk bidrag, der samles ind af hummel, NOVA, Grøn og Jada op til og i løbet af sommerens Grøn-koncerter gennem pantdonationer på pladsen og salget af Plads til forskelle-T-shirten, der i igen år produceres af hummel. For hver solgt T-shirt går 100 kr. til Muskelsvindfondens projekt Pærfekt. Et projekt der handler om at nedbryde perfekthedskulturen. Dette års Plads til forskelle T-shirt kan købes via hummels hjemmeside, i merchandiseboden på Grøn og i hummel-butikker over hele landet.

 

Foto: Jesper Hedemann.

 

Lignende artikler

Back to top button