Din FestivalFestivalnyt

I Hobro laver de en dobbeltpartout-billet

Det er Musik i Østerskoven og Ambufesten har lavet et samarbejde om en dobbeltpartout billet, der giver i alt fem dage med live musik.

Aldrig har der være udsigt til så meget open air musik i Mariagerfjord-området, som sommeren 2024 kan byde på.

Musik i Østerskoven, Ambufesten, Sommersol i bakkerne og Øster Hurup Sommerkoncert er med til at gøre det let at komme ud og opleve noget af det bedste danske musik live. Men det betyder også der er kamp om koncertgæsterne.

Derfor har de to Hobro koncerter nu lavet et samarbejde, hvor man kan købe en dobbeltpartout billet.   

Det er Musik i Østerskoven og Ambufesten, der er gået sammen om at udbyde den fælles partoutbillet, der således gælder til begge arrangementers to store koncertdage, ligesom den også giver adgang til musikteltene på Ambupladsen lørdag.

Stærkt musikprogram

Den nye Musik i Østerskoven er blevet udvidet fra en, til en to dagen festival og byder på navne som Medina, Hugorm, Scarlet Pleasure, Queen Machine, Tessa og Artigeardit x Lamin, mens Ambufesten blandt andre byder på Suspekt, Magtens Korridorer, Zar Paulo, Top Gun, Gilli, Gobs og Folkeklubben.

Hver for sig har både Musik i Østerskoven og Ambufesten et vanvittigt stærkt koncertprogram, så lægger man de to programmer sammen, bliver det jo noget helt, helt særligt med et program musikelskere i vores område aldrig har set magen til”, fortæller Christian Johnson fra Ambufesten.

Derfor synes vi, at det kunne være noget helt særligt at udbyde en fælles partoutbillet, hvor man får så megen god musik til en ekstra attraktiv pris. Samtidig er det også med til at understrege, hvor meget Mariagerfjord-området har udviklet sig de seneste år. Vi er virkelig blevet et område med meget flotte musikoplevelser. Til glæde for alle i området”, supplerer han.

Fælles for både Musik I Østerskoven og Ambufesten er, at man støtter det lokale foreningsliv, som overskuddet bliver doneret videre til.

Pris for den dobbeltpartout billet er kun 1350,-

De dobbeltpartout billetter bliver sat til salg på onsdag den 28. feb. i et meget begrænset antal, på både shop.miø.dk og shop.ambufest.dk.

Lignende artikler

Back to top button