FestivalnytGalleri

Hugorm fik sommeren frem i Østerskoven

Se billeder fra Musik i Østerskoven med Scarlet Pleasure og Hugorm som var det helt store lyspunkt.

Musik i Østerskoven er slut for i år, men hvilken afslutning. Sm tideliger skrevet blev hele festet lukket af Natten Dronning, Medine.

For den største oplevelse var ubestridt Hugorm om indtog scenen om solen så små kiggede frem fra de ellers så regnfyldte skyer.

Jeg ved ikke om det var Hugorms vanvittige energi som fik regnvejret til at tabe pusten. Den tabte Simon, Arni og Morten ikke og det så publikum heller ikke ud til at være. Da Simon Kvamm til sidst kom ind i en Hobro IK med nummer 2 på rykken, som en hylets til En anden Simon, men med efternavnet Jacobsen, som jo nærmest har legende status i både Silkeborg og Hobro, var DS Arena ved at gå amok som hvis hjemmeholdet scorer til 3-0 mod FCK.

Et minde der da også blev bragt på bane, da Danmarks sejr over Norge og netop Ståle Solbakken som træner blev annonceret. Ståle var nemlig også træner den gang løverne tabte på DS Arena.

Til sidst tog de tre Hugorme lige en fælles dans til ”Achy Breaky Heart” sammen med publikum, inden scene skulle overgives til Medians folk.

Før Hugorm var det Scarlet Pleasure som bl.a. kunne forkynde ”What A Life” og publikum var enig.

Musik i Østerskoven blev tros lidt vejr udfordringer alt i alt godkendt og hold nu op hvor vi allerede nu ser frem til 2025.

I toppen har vi samlet et galleri fra koncerterne lørdag.

Se også: Medina lukkede Østerskoven

Foto: Tommy Hansen.

Lignende artikler

Back to top button