FestivalnytLine-up

Phlake er det femte navn til Fyrværkeri Festival 2023

Phlake er sammen med Nik & Jay, Gilli, Mads Langer og Jada de første fem ud af otte til næste års Fyrværkeri Festival.

Med kun lidt over 1 uge til at billetsalget starter, bliver det femte navn offentliggjort og dermed bliver der taget hul på sidste halvdel af musikprogrammet.

PHLAKE

Duoen, som består af sanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkær, fik deres store gennembrud i 2015 med singlen ’Pregnant’ efterfulgt af hittet ’Angel Zoo’. De to numre alene har tilsammen næsten 100 millioner streams. Tilføjer man storhittende ’The Rascal’ fra 2018 og deres andre prisvindende sange, kommer dét antal langt højere op. ”Udover de utroligt mange streams har Phlake også vundet rigtig mange priser og er meget anerkendte i hele musikbranchen” fortæller festivaldirektør Mikael Andersen og fortsætter ”de rammer noget helt specielt, en genkendelig og tiltrækkende lyd, og at man så kan synge med på flere af deres sange gør det hele lidt bedre”.

Phlake har lige udgivet deres fjerde album med titlen ’Phine’, som gennem albummets sange tager lytteren med på en opdagelsesrejse ind i ens indre; ”For hvornår har man det egentligt reelt fint, når man siger, at man har det fint?” udtaler drengene selv. Det nye album er et produkt fra to mænd, der endelig har haft tiden til at mærke efter, trække vejret og finde en ro i, at alt måske ikke går fint hele tiden. Albummet står som en håndsrækning i en tro på, at det er muligt at finde balancen i livet mellem alle dets ”different shades of phine”.

Drengene er kendt for at skabe gode koncertoplevelser og sceneshows med deres helt eget præg og på festivalkontorets glæder alle sig til at opleve duoen i aktion.

8 NAVNE I ALT

Nik & Jay, Gilli, Mads Langer, Jada og Phlake er nu offentliggjort, og musikprogrammet til Fyrværkeri Festival den 26. august 2023 nærmer sig derfor at være fuldendt. De sidste 3 navne offentliggøres inden, billetsalget starter den 4. november. De næste navne bliver offentliggjort den 28. oktober, 1. november og 2. november, og ”det er alle hovednavne af øverste hylde” siger festivaldirektøren.

Lignende artikler

Back to top button