Koncerter

376 børn synger julen ind

Elever fra 16 folkeskoler er på scenen, når årets store familiejulekoncert fylder Herning Kongrescenter med julestemning.

Jingle-bell Rock sunget af 376 skolebørn fra 16 forskellige skoler. Dét kan med garanti få julestemningen i MCH Herning Kongrescenter til at stige betragteligt.

Juleklassikeren er derfor på programmet, når 39. udgave af årets store familiejulekoncert finder sted.

Koncerten foregår 11. december kl. 19.30, og det store show plejer at trække fulde huse.

De mange gæster får i år et program, der spænder bredt. Foruden Jingle-bell Rock er der blandt andet blevet plads til den højaktuelle sang Tinka fra TV2s julekalender dirigeret af Maria Aunsholt Christiansen og fællessalmen Dejlig er den himmelblå.

– Børnene er enormt spændte, for det er noget af en oplevelse at stå på sådan en stor scene foran et kæmpe publikum med et symfoniorkester og band, fortæller Jerry Vergara, der er formand for Skolernes Musikudvalg og formand for styregruppen for familiejulekoncerten.

Børnene får stærk musikalsk backup

De mange børn, der går i 4. klasse og opefter, har øvet sig grundigt op til den store dag. Men selvom de kan alle sangene rigtig godt, kommer de ikke til at stå alene for showet.

– Vi har samlet et stærkt team af musikalske navne til at hjælpe børnene, og de leverer også et par numre alene, siger Jerry Vergara.

Børnene har det 59 mand store Herning Amatørsymfoniorkester med sig på scenen dirigeret af Poul la Cour og Bente Lind Bliksted.

Koncertmester er Hanne Askou og konferencier er Mariann Mikkelsen.

Derudover kommer selveste julemanden også forbi og bidrager med sin dybe stemme i et par af numrene.

Lignende artikler

Back to top button