Koncerter

Populær Parton-musical udløser ekstra forestilling

Interessen for at følge tre kontoransatte kvinders kamp for ligestilling på de skrå brædder i Dolly Parton-musicalen '9 to 5' er stor. Derfor åbner MCH nu op for en ekstra forestilling onsdag 15. april.

HERNING: Med tre udsolgte forestillinger har MCH Musical valgt at udvide muligheden for at overvære musicalsuccesen ‘9 to 5’, så nu kan Michael Carøe også opleves i rollen som Mr. Hart onsdag 15. april.

 

– Vi glæder os over den store interesse for ‘9 to 5’ og ser frem til at vise den fantastiske og højaktuelle musical. Vi er taknemmelige over at kunne præsentere entertaineren Michael Carøe i hovedrollen. Det bliver underholdende, og han skal nok få kam til sit hår af de tre stærke kvinder Sara Gadborg, Regina Sloth og Mona Britt Nykjær, siger projektleder i MCH Musical Rasmus Steenberg.

 

Det er en af Londons bedst sælgende musicals i 2019, der nu kan opleves i Herning – i en dansk udgave.

 

– Det er sjældent, man får mulighed for at opsætte en musical, der samtidig storhitter i London, så vi glæder os til at give publikum en humoristisk og vedkommende forestilling, siger Rasmus Steenberg.

 

‘9 to 5’ bygger på Dolly Parton-filmen af samme navn og berører emner som ligestilling og respekt i et mandsdomineret miljø – tilsat et godt stænk humor. MCH’s opsætning af ‘9 to 5′ bliver Danmarks hidtil største, og det sker 40 år efter, filmen havde sin premiere.’9 to 5’ har premiere i MCH Herning Kongrescenter 26. marts og spiller frem til 19. april. Billetter kan købes via musical.mch.dk.

‘9 to 5’ har premiere i MCH Herning Kongrescenter 26. marts og spiller frem til 19. april. Billetter kan købes via musical.mch.dk.

Messecenter Herning

Lignende artikler

Back to top button