Koncerter

Frokostjazz med Mads Tolling Quartet på Hotel Schaumburg

Jazzklub 93 Holstebro har frokostjazz med Mads Tolling Quartet på Hotel Schaumburg

Det er normalt et tilløbsstykke, når Mads Tolling Quartet hylder jazzviolinens mestre. Derfor gælder det om at komme i god tid, hvis man ikke vil sidde bagest til frokostjazz lørdag den 30. november kl. 12.00 på Hotel Schaumburg.

1. februar 2016 udgav Mads Tolling Quartet ”Celebrating Svend Asmussen” i anledning af dennes 100-års dag. Mange af de faste publikummer var så heldige at være til stede på Bowl’n’Fun senere på måneden, da Tollings kvartet med Jacob Fischer hyldede idolet i Jazzklub 93 Holstebros regi.

Tolling er anerkendt for sin spillestil af Grappelli, Stuff Smith, Ziegler og Asmussens numre. Chick Corea har beskrevet den unge violinist som “A wonderful new voice on the violin, very refreshing”.

Som forhenværende medlem af crossover-strygekvartetten Turtle Island Quartet har Mads Tolling vundet to grammyer, og for nylig optrådte Mads Tolling på CBS Bay Sunday i Californien. Hans tidligere albums har fået rosende anmeldelser blandt andet i Washington Post og San Francisco Chronicle.

Jazzklub 93 Holstebro garanterer, at man kan glæde sig til en smuk koncert med Mads Tolling (violin), Jacob Fischer (guitar), Matthias Petri (bas) og Andreas Svendsen (trommer).

Back to top button