Koncerter

Energisk fuldblodsjazz

Det britiske Paul Harrison Band er på scenen til frokostjazz på Hotel Schaumburg

Jazzklub 93 Holstebro skubber gang i 2020 med en omgang energisk fuldblodsjazz.

Det sker, når det populære britiske Paul Harrison Band spiller op til frokostjazz på Hotel Schaumburg lørdag den 18. januar kl. 12.

Bandets leder, Paul Harrison, har været et altdominerende topnavn, siden han indtog Danmark med sin klarinet og sax i 1998. Langt over hundrede koncerter om året understreger Harrisons kaliber: Virtuos musiker og vægtet som én af de vigtigste aktører på jazzscenen i nyere tid.

Massiv fanskare

Han har markeret, at kvalitet er hans varemærke, og hans band trækker en massiv fanskare, der rækker langt ud over det typiske jazzpublikum. Paul Harrison kører særdeles træfsikkert med sin karakteristiske og eksplosive stil og sound, der er tilsat et væld af overraskelser undervejs. En rigtig hurtigløber.

Han rammer et stort og loyalt publikum i alle aldre både i Danmark og uden for landets grænser. Ud over jazzklubber, festivaler og rytmiske spillesteder er bandet eminent til alle former for officielle, private og firmaevents.

Et meget catchy og melodisk repertoire af traditionelle klassikere mikses med atypiske numre for genren. Det hele skydes effektivt af i en stor variation inden for de rytmiske stilarter som Traditionel, Revival, Dixieland, Swing, Ragtime, New Orleans, Blues såvel som pop og klassiske temaer.

Back to top button