FestivalnytGalleri

Folkefest på en torsdag i Hobro

Fire dagen med fest og to dage med pen air koncerter det er AMBU Fest i Hobro. Vi har her samlet det bedste fra førstedagen med bl.a. Magtens Korridorer, Folkeklubben og Suspekt. Se billeder her.

Da dette års Ambufest slog dørene op til 3 dage med et stjernespækket program, upcomming bandet Zar Paulo åbnede hele åres Ambufest men også stor scene.

De leverede et tæt pakket musikprogram med både nye sange og deres mest kendte sange. De kunne få publikummet med i sådan en grad at publikummet klappede med på ”klap for fædrelandet”.

Festteltet Dansetten blev også åbnet med et brag af en fest da Ameli Dot fyrede op for hendes musik. Ameli har en karakteristisk klang i hendes stemme med en vis hæshed som gør hendes ellers til tider lidt hårde og markante musik til noget roligt og mere tidløs. Dette afsejlede sig også i det brede publikum som stod klar da hun gik på scenen. Den brede aldersgruppe sang både med og dansede til hendes sange.

Kort efter Ameli Dot gik af scenen kom Magtens Korridorer på den store scene, her ventede en stor menneskemængde klar til at synge med.

Halvvejs på den første koncert dag indtager Folkeklubben Dansetten hvor der venter en del forventningsfulde mennesker. Folkeklubben god opbakning fra publikummet dom synger med. Folkeklubben indtager også stor scene sammen med Suspekt. Suspekt er et af Danmarks største navne. Der var ladt spændt op til den helt store fest da de indtager scenen med et stort sceneshow med lys og dansere.

Efter Suspekt havde lukket den store open air scenen, kunne dem som havde fri eller ikke brug for så meget søvn, så lige vende Dansetten igen for her var Keen On Queen som lukkede og slukkede torsdagen.  

Alt i alt var den først koncert dag vellykket.

Skrevet af: Natalie V. Nørnberg Foto: Tommy Hansen.

Lignende artikler

Back to top button