FestivalnytGalleri

To be blunt

Første internationale navn har været på scenen ved Nibe Festival 2024, da James Blunt indtog Skalskoven. Læs mere og se billeder her.

Festivalen skal lige vågne, og vi skal lige i gang, men James Blunt er en god start. Han har besøgt Danmark flere gange, men Nibe Festival er den eneste koncert, den charmerende brite giver i år.

Og det gjorde han helt okay. Ikke prangende, men helt udmærket. Der var fine elementer af både folkefest og fællessang, men det var de store hits, de fleste ventede på. James Blunt er charmerende – og de store hits ’You’re Beautiful’ og ’Goodbye My Lover’ var værd at vente på, og på en måde har vi ventet længe, viser det sig. ”Vi er i et forrygende humør på festivalkontoret. James Blunt har længe stået på ønskelisten, men af forskellige årsager har det været stolpe ud, de gange vi har budt eller forespurgt på den. Nu sidder den så velplaceret i ’trekanten’, og det er dermed langt om længe lykkedes os at lande Blunt”, skrev Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse, da James Blunt blev annonceret som det første navn på årets festival.

Blunt debuterede i 2005 med ’Back to Bedlam’, som indeholdt både ’You’re Beautiful’ og ’Goodbye My Lover’. Sidenhen er det blevet til yderligere seks album, hvoraf det seneste, ’Who We Used To Be’, udkom den 27. oktober i år.

Der var næsten fyldt foran Stor Scene, da Blunt spillede sine ekstranumre, og det var fint. Hverken mere eller mindre.

 

Foto: Tommy Hansen & Allan Niss, FotoNiss.dk

Lignende artikler

Back to top button