FestivalnytGalleriTopnavne

Selv hvis vi spiller skidt…

Han har spurt Margrethe om de skulle vær dus, har synger om Danmarks Konge, men Malte Ebert er godt på vej til at blive vores nye Pop-Konge. Det beviste han igen på Blå Scene ved Nibe Festival.

Malte Ebert er en fest – intet mindre – og på Nibe Festival virkede det pludselig som om, han var Kongen af… det meste. Pladsen foran Blå Scene var fyldt, og det virkede som om alle var der. Også de yngre festivalgæster, som vist blev i campen, imens James Blunt spillede.

Malte Ebert er en dygtig musiker, der samtidig kan ”levere varen”, og på godt jysk kommer den 29-årige vejlenser ret fint ud over scenekanten. Humøret smitter, og selv om Malte Ebert måske ikke ligefrem er en hitparade, hvis man er over 35, som en overvejende del af Nibe Festivals gæster er, så peaker han hele vejen igennem koncerten nok til, at alle har en fest.

 

Og alle de bedste slutter på toppen. Også Ebert. ’Kongen af Danmark’ fik teltdugen til at lette.

Selv hvis vi spiller skidt, er mit hjerte rødt og hvidt”. Der var ingen, der spillede skidt i aften.

 

Foto: Tommy Hansen. 

Lignende artikler

Back to top button