Din FestivalFestivalnytGalleri

Så årets Nibe Festival i gang

Se billeder fra førstedagen ved Nibe Festival med bl.a. Tessa, Carpark North og Østkyst Hustlers. Læs også dagen ”Breezer index” og lidt om tryghedsprocenten.

Skalskoven i Nibe er for en tid omdannet til en af Danmarks hyggeligst festival pladser. Festivalen er totalt udsolgt og alle partoutbilletter blev nærmest revet væk, længe før musikprogrammet var fuldendt.

Traditionen tro blev der holdt pressemøde inden det for alvor gik løs i skoven og de mere end 30000 gæster kunne se frem til en lang række koncerter med både danske men også en lang række udenlandske kunstnere.

På dagen pressemøde kunne Peter Møller Madsen oplyse at efter rekord året 2023, havde man fået lavet en brugerundersøgelse, hvor 96% af de adspurgte gæster som havde besøgt Nibe Festival enten var tilfreds eller meget tilfreds. Hele 91% ville anbefale Nibe Festival til en bekendt, som endnu ikke havde besøgt ”Den Lille Fede”. Men næste bedst af alt var at 96% også kunne fortælle at de følte sig trykke på Nibe Festival.

Foto: Tommy Hansen.

Rekordåret i 23 gav j et overskud på 3.800.000 kr. som var blevet fordelt til foreninger, et tal man er meget stolte af men også noget som forpligter, lød det Fra Peter Møller Madsen.

Derfor er det også festivalen målsætning at man i 2029 kan lave et endnu større overskud og fordele hele 5.000.000 kr. Dette kan bl.a. kun ske ved at skabe plads til flere gæster i Skalskoven, men aldrig på bekostning af tykheden på festivalen.

Nibe Festivals formand Thomas Larsen kunne som en slags tradition også oplyse dagens ”Breezer Index” som lød på 20.000 Breezer solgt fra tirsdag kl. 14 da campen åbnede og ind til dagen pressemøde. Omsætningen havde også runden en 1.000.000 kr. på førstedagen.

 

Ingen festival uden musik.

Tessa indtog kl. 15.30 hestepladsen og efter hende var det ingen ringer en James Blunt der fik skoven til at danse.

Men dagen bød også på Svea S, Benny Jamz, Carpark North, Malte Ebert og Østkyst Hustlers.

Inden festen lukkes af The Chainsmokers i et inferno af lys og pyro.

-Vi har i toppen samlet et galleri fra dagen.

I mogen torsdag venter endnu en dag med store musik oplevelser i Nibe. Her kan vi se frem til Ronan Keating, Suspekt, Saint Clara og Ukendt Kunstner og mange, mange flere.

 

Foto: Tommy Hansen.

 

Lignende artikler

Back to top button