FestivalnytGalleri

Tinderbox 2024 åbnede med høj sol og endnu højere stemning

I går åbnede Tusindårsskoven i Odense for titusindvis af glade gæster, der var klar til tre dage med musik og oplevelser på Tinderbox 2024. De blev mødt af både lunt og lunefuldt vejr, nye områder og et højt musikalsk niveau.

Under en bagende sol åbnede de fynske indiepop-helte KALASET ballet på Pavilion. Der var proppet foran scenen, og publikum skrålede med på hits som “Vi Uendelige” og “Riv I Mit Hår”, og viste, at Odense var helt klar til endnu en udgave af festivalen.

Vejrguderne var i deres lunefulde humør, og i løbet af dagen fik de glade festivalgæster også muligheden for at opleve lidt blæst og et regnskyl. Heldigvis var dagen mest præget af høj sol og sommervarme i løbet af dagen, og stemningen på pladsen var festlig og god.

“Det er ikke altid til at forudse, hvilket vejr vores gæster skal feste i, og i går fik vi lidt af det hele. Pladsen er blevet klargjort med flis de vigtigste steder, så underlaget er parat til endnu en dag med mange glade gæster,” siger COO i DTD Group, Flemming Myllerup.

Nye områder og tiltag på pladsen
Også det nye chillout-område med sydamerikansk loungestemning, Fluxo, blev taget godt imod. Det skyggerige område med skiftende DJs er en udvidelse af en i forvejen gennemarbejdet plads i Tusindårsskoven.

Et andet nyt tiltag i år er afslutningsshowet på Magicbox, The Closing Ceremony, som hver aften fylder området med lys, laser og pyroteknik, og som indkapsler energien og stemningen på det populære sceneområde ved Friluftsbadet.

Se også: Så er Tinderbox 2024 i gang.

 

Bredt udvalg af både danske og udenlandske kunstnere venter gæsterne
Over festivalens tre dage kan publikum glæde sig til at opleve et væld af genrer rundt på scenerne, og som altid vil Magicbox være stedet for dem, der har en stor kærlighed til elektronisk musik.

Tinderbox’ første dag bød på ikoniske navne som Avril Lavigne, Beth Hart og Janelle Monáe, og et væld af udenlandske og danske topnavne og spændende nye acts venter på at indtage Tusindårsskoven igen i dag. Gæsterne kan se frem til at opleve verdensstjernerne Camila Cabello, Bryan Adams, Lenny Kravitz og RAYE, der sætter kursen mod det fynske kontinent, mens danske acts som MØ og Andreas Odbjerg er klar til at overtage hjemmebanen og publikums hjerter.

“Jeg er virkelig glad for det niveau, KALASET lagde for dagen, da de åbnede festivalen. Energien holdt hele vejen til MORTEN og David Guettas hitspækkede lukkeshow takket være alt fra et kaotisk impro-loop-show med Marc Rebillet, skybrudseufori med Suspekt, ungdomspop med en virkelig oplagt Lauren Spencer Smith og et brag af en afrofuturistisk soul-, R&B- og hiphop-koncert fra Janelle Monáe,” udtaler booker Nikoline Skaarup.

Det er stadigvæk muligt at købe 1- og 2-dagsbilletter til fredag og lørdag på www.tinderbox.dk/billetter.

Foto: Klaus Dreyer, Eventfotografi.dk

Foto: Klaus Dreyer & Johnny Ekelund Jensen.

Lignende artikler

Back to top button