Din FestivalFestivalnyt

Tinderbox 2024 åbner snart

Om bare to dage åbnes pladsen for Tinderbox 2024, og alt tyder på, at det endnu engang bliver årets fest i Odense, når tusindvis af glade festivalgæster og nogle af de største internationale og nationale stjerner indtager Tusindårsskoven.

Vejrudsigten viser et mix af overvejende solrige perioder og lejlighedsvis regn, men festivalstemningen vil være uovertruffen uanset vejret. Vi har sørget for overdækkede områder og masser af forskellige aktiviteter på pladsens mange områder, så festivalgæster kan nyde musikken og de mange tilbud, uanset om solen skinner eller regnen falder.

Programmet

Publikum kan blandt andet se frem til udødelige hits fra stjerner som Bryan Adams, Camila Cabello og Lenny Kravitz, fællessang på dansk med Benjamin Hav & Familien, Andreas Odbjerg og Ukendt Kunstner – samt en sand, elektronisk fest på Magicbox med Miss Monique, Meduza, Dimitri Vegas & Like Mike og mange flere.

”Vi er simpelthen så glade og stolte over opbakningen fra vores publikum. Vi har aldrig solgt så mange partoutbilletter før, og i år blev de også udsolgt tidligere end nogensinde før. Vi får derfor igen et år med overskud på bundlinjen,” siger festivalchef Brian Nielsen og fortsætter:

”Vi vil de næste år forsat bestræbe os på at skabe netop det musikprogram og den festival, som vores publikum efterspørger, og det er de gudskelov rigtig gode til at fortælle os om.”

Få dit armbånd på før tid

Allerede i går, mandag den 24. juni, fik de første af årets gæster deres festivalarmbånd. Det er nemlig muligt at få sit armbånd sat på hos June Bar i Odense i dagene op til festivalen, så man kan springe over armbåndskøen ved hovedindgangen til pladsen på torsdag. Man kan få sit armbånd på hos June Bar tirsdag og onsdag kl. 15-21.

Kom i god tid

Festivalen opfordrer publikum til at komme i god tid, når pladsen åbner.

De sidste dagsbilletter kan købes på tinderbox.dk/billetter

 

Lignende artikler

Back to top button