FestivalnytLine-up

Er I der Niiiiiibeeee?

Nibe Festival præsenterer her årets konferenciers, og holdet indeholder et nyt navn på scenerne i Nibe - en garanteret populær herre.

Sådan er det råbt mange gange udover en fyldt plads eller et proppet telt, og sådan bliver det også i år.

Vi præsenterer her årets konferenciers, og holdet indeholder et nyt navn på scenerne i Nibe – en garanteret populær herre.

 

Simon Jul x Stor Scene

Multikunstneren Simon Jul er ny mand på Stor Scene. Simon Jul er ikke alene en helt unik 1000-kunstner. Jul er stopfyldt med humor og en meget populær og autentisk meningsdanner, som netop tør have en mening, og i øvrigt gerne deler den. Det kan vi godt lide i Nibe. Og derfor bliver der nu også den skønneste JUL i Nibe i dagene 3. – 6. juli.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Frank Megabody for alt det gode han har gjort for festivalen og vores publikum igennem årene.

 

Jonny Hefty & Jøden x Blå Scene

Den rappende humørduo har igennem mange år kædet programmet sammen på Blå Scene – festivalens andenstørste scene.

Efter et hårdt sygdomsforløb meldes Hefty tilbage i noget der minder om fortidens form. Det glæder os af hjertet meget. Hefty & Jøden er elsket i Nibe og klæder hinanden vanvittigt meget

 

GEO x Reservatet

Efterhånden en institution på Reservatet inde under de smukke trækroner. GEO er altid populær i Nibe, og har som konferencier blot tilført Reservatet endnu mere sjæl, ånd og dna. Den kendte komiker har mange sider af sig selv, hvad publikummet også tydeligt kan mærke, når han går på scenen.

 

Vingard x Den Lille Fede

Tine Vingard, med kunstnernavnet Vingard, skal i år for anden gang præsentere artisterne på scenen Den Lille Fede. Vingard har i øvrigt flere gange optrådt på festivalen med hendes velspillede americana – både solo og med band.

 

Foxybeat & Camp Safari x Grøn Scene

Ude på Camp Øst er festivalens 5 scene placeret. Masser af fest, masser af urban stemning, masser af live koncerter, temafester og fede DJ´s en stor del af døgnet.

Festtoget præsenteres af Foxybeat og Camp Safari  

Lignende artikler

Back to top button