AnmeldelseFestivalnytGalleri

The Offspring indtog Copenhell

The Offspring: Fra rutinepræget til feststemning på Helviti Scenen

The Offspring åbnede deres koncert på Helviti scenen med et af deres mest ikoniske numre, og fangede publikums opmærksomhed med det samme. Den indledende energi var god, men føltes en smule rutinepræget. Dog skulle det vise sig blot at være starten på en aften, der udviklede sig til en sand fest.

Efterhånden som koncerten skred frem, blev bandet mere og mere engageret, og det var tydeligt, at de både var og skabte festen. Offspring formåede at levere præcis det, publikum forventede af dem – energifyldt og tempofyldt rock, som de er kendt for. Særligt med deres kraftfulde “hey ho let’s go” fik de samtlige tilskuere med, og stemningen nåede nye højder. Publikum blev revet med af bandets karismatiske optræden, og det var tydeligt, at både gamle og nye fans nød hver eneste øjeblik.

Bandets varemærke, nemlig det høje tempo, var intakt gennem hele koncerten. Trommeslageren imponerede flere gange med sin præcision og sine tekniske evner, hvilket blev bemærket og beundret af både gamle og nye fans. Hans energiske spil holdt rytmen stram og skabte en kraftfuld base for resten af bandet at bygge på. Det var især under de hurtige numre, at trommeslagerens talent virkelig skinnede igennem, og det var umuligt ikke at blive imponeret.

Sanger Dexter Holland leverede vokaler med en rå intensitet, der var både engagerende og kraftfuld. Hans evne til at balancere mellem de mere melodiske stykker og de rå, punkede sektioner var imponerende og viste hans alsidighed som frontmand. Noodles på guitar viste også sin dygtighed med flere imponerende soloer, der fik publikum til at juble.

En af aftenens højdepunkter var uden tvivl deres hit “Pretty Fly (For a White Guy)”, hvor publikum sang med på hver eneste linje. Denne fællessang skabte en følelse af samhørighed og glæde blandt de fremmødte, og det var tydeligt, at dette nummer var en publikumsfavorit.

Offspring formåede også at inkorporere nogle af deres nyere numre, som blev godt modtaget af publikum. Selvom de måske ikke havde samme nostalgiske værdi som de ældre hits, blev de spillet med samme energi og passion, hvilket gjorde dem til en integreret del af koncertoplevelsen.

Alt i alt var det en aften, hvor Offspring beviste, hvorfor de stadig er et af de mest populære punkrock-bands. Fra en lidt rutinepræget start udviklede koncerten sig til en energisk og mindeværdig oplevelse, der efterlod publikum fyldt med begejstring. Deres evne til at kombinere nye og gamle numre, deres imponerende musikalske præstationer og den fantastiske publikumskontakt gjorde koncerten på Helviti scenen til et af festivalens højdepunkter. Publikum gik derfra med smil på læben og en følelse af at have været en del af noget særligt.

★★★★☆☆

 

Skrevet af CC.

Lignende artikler

Back to top button